Door Erica van Dongen op 16 april 2021

PvdA Beverwijk/Wijk aan Zee is er voor u ook op de Website en Facebook

Op Facebook PvdA Beverwijk/Wijk aan Zee kunt u ons volgen en ook op deze webiste. Wij plaatsen daar regelmatig artikelen met foto’s, waardoor u weet wat wij hier doen en wat wij vinden over onderwerpen, die spelen in onze woonplaats en in de regio. Zoals de bouw van een gezamenlijk zwembad met Heemskerk, het oplossen van verkeersveiligheidsproblemen, behoud van natuur en waterberging, meer goedkope huur- en koopwoningen in Beverwijk/Wijk aan Zee en nog veel meer.
Wij zijn een lokale afdeling en gaan zelf over onze agenda en standpunten.
Als fractie, bestuur en leden bepalen wij zelf wat wij de moeite waard vinden om ons mee bezig te houden. Wij laten ons leiden door wat er speelt in de gemeente. Door wat inwoners met ons delen en door zaken waar de gemeenteraad over gaat. Regionale onderwerpen stemmen wij af met onze PvdA partners in Heemskerk en Velsen of hebben contacten met onze PvdA partijgenoten in de MRA (Meterpool Regio Amsterdam)
Wilt u meedenken?
U bent altijd van harte welkom om te reageren op onze Facebook, Instagram of Website. Ook kunt u ons natuurlijk telefonisch benaderen. Vragen zijn welkom, wij zijn er voor u. Ook uw mening horen wij graag. Zie hiervoor eventueel ook de contactgegevens op beverwijk.pvda.nl
Overweegt u om politiek actief te worden?
Volgend jaar zijn er nieuwe gemeenteraadsverkiezingen. Wij zoeken voor de gemeentepolitiek nieuw talent met een sociaal hart en goede ideeën. Herkent u zich hierin? Reageer en laat een bericht achter. Wij nemen dan contact met u op. Samen kunnen we van Beverwijk en Wijk aan Zee een socialere en groenere plek maken om te wonen, werken en leven.
wilt u meer informatie: mail naar de secretaris PvdA afdeling Beverwijk/Wijk aan Zee:
Erica van Dongen

Erica van Dongen

secretaris e-mail: [email protected]

Meer over Erica van Dongen