Door Ismail Ilhan, steun-fractielid op 13 februari 2017

Keklik Yucel, Tweede Kamerlid PvdA op bezoek bij de Alevitische Culturele Vereniging in Beverwijk.

Zondag 12 februari heeft Keklik Yucel de Alevitische Culturele Vereniging aan van Tijenstraat 2 te Beverwijk bezocht. Ze heeft onder het genot van ontbijt haar visie en doelen uiteengezet en de vragen van de aanwezige publiek beantwoord.In haar betoog heeft ze de volgende onderwerpen aangehaald:

Vrijheid: Om jezelf te kunnen zijn. Voor iedereen. Een samenleving zonder discriminatie en uitsluiting en waarbij we staan voor onze vrije meningsuiting.

Gelijkheid: Tussen man en vrouw, homo hetero, jong en oud. Gelijke beloning voor mannen en vrouwen en gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt.

Eerlijke kansen voor iedereen: Een gelijke start in het leven, dat is wat iedereen verdient. Goede kinderopvang, ontwikkeling en onderwijs voor alle kinderen. Meer vaderschapsverlof en tijd voor elkaar. Kinderen in armoede helpen we. Zodat we allemaal de kans hebben om het beste uit onszelf te halen.
De vragen vanuit het publiek waren op het gebied van zorgkosten en eigen risico, onderwijs met name de studiebeurs en nieuwe lening stelsel en over arbeid en gelijke kansen.

Keklik Yucel heeft de vragen van het publiek beantwoord vanuit de gegeven dat PvdA meeregeerde en wat en hoe PvdA deze onderwerpen benaderde en een invulling heeft gegeven.

Het werd door het aanwezige erg prettig ervaren om een volksvertegenwoordiger te kunnen aanspreken waarbij ze hun gevoelens van afgelopen periode konden uiten en ook hun wensen voor de komende periode konden meegeven..

KEKLIK YUCEL STAAT 16de OP DE PVDA LIJST VAN DE TWEEDE KAMERVERKIEZINGEN 15 MAART A.S.

Ismail Ilhan, steun-fractielid

Ismail Ilhan, steun-fractielid

  Ismail is o.a. woordvoerder voor: huisvesting Speerpunt bij de verkiezing in maart 2018: “Zorgen voor meer huur- en koopwoningen in alle wijken voor alle inkomens in Beverwijk/Wijk aan Zee”. De wijken Broekpolder en Beverwijk Oost kunnen extra op zijn steun rekenen. ismil_ilhan@hotmail.com, t. 06-53985257

Meer over Ismail Ilhan, steun-fractielid