23 mei 2014

Bedankt Kiezers: Paul Tang

Bedankt voor je stem
Dankzij jouw steun kunnen we aan de slag voor goed en eerlijk werk, het aanpakken van banken en bonussen en werken aan een verdraagzaam Europa.

en Bedankt:

campagneteam

Onze partij heeft haar beste beentje voorgezet. We voerden twee campagnes zonder adempauze. We bereikten tot gisteren welgeteld 1.970.975 kiezers persoonlijk en vertelden vol overtuiging ons verhaal. We spraken ons onomwonden uit vóór een Europa van mensen en werk. Omdat een Europa van slechts markt en munt te smal is voor onze ambities: meer werk, eerlijk werk en goed werk.

We moeten nog even geduld hebben tot de echte uitslag op zondag. De exit-polls zijn zoals we weten altijd met veel onzekerheden omgeven, maar het lijkt erop dat de PvdA haar 3 zetels behoudt. En dat zou mooi zijn want er waren er twee voorspeld. Hoe meer sociaaldemocraten hoe beter. We gaan ze nodig hebben.

Precies om die reden kijk ik vol spanning uit naar de uitslagen in de andere Europese landen. Een sterke sociaaldemocratische familie in het Europees parlement kan de komende jaren het verschil maken. De kracht van niet alleen onze partij maar van ons samen met de zusterpartijen in de landen om ons heen kan Europa veranderen.

Dat kunnen we dankzij de inzet van betrokken partijgenoten. Hier en over onze grenzen heen. We liepen de benen uit ons lijf voor een lastige verkiezing. De 26 miljoen Europeanen zonder baan verdienden dat – net als al die werknemers die voor het tegengaan van oneerlijke concurrentie of uitbuiting verwachtingsvol naar Europa kijken. Binnenkort gaan wij aan de slag voor hen. Dankzij jullie.

Bedankt!

Hartelijke groeten,
Paul Tang

Waar ben je naar op zoek?